Blogit & Artikkelit

Sijoitatko tavoitteellisesti?

06. 06. 2018

Tunnetko nämä sijoittajatyypit?

Huomioi sijoittajana 5 seikkaa pörssin varainhoitotaloja tutkiessasi

31. 01. 2018

Viime vuosien aikana moni varainhoitoon erikoistunut talo on astunut pörssiovesta sisään. Tähän joukkoon kuuluu myös allekirjoittaneen työnantaja. Toimiala on toki mielenkiintoinen,  mutta vaihtoehdot on tutkittava tarkasti läpi. Erityinen huolellisuus korostuu näin nousukautta elettäessä.

Lue lisää

varainhoito  Blogi  rahastot  sijoitus  rahasto

Varainhoito ja sijoitustavoiteremontti

07. 12. 2017

Oletko koskaan pohtinut millä todennäköisyydellä nykyinen sijoitussalkkusi toteuttaa asettamasi tavoitteet? Esimerkiksi eläkepäivinä realisoitavan salkun sisältö näyttää 50-vuotiaan silmin kovin toisennäköiseltä kuin 25-vuotiaan lähtökohdista käsin. Tai ainakin sen hyvin suurella todennäköisyydellä pitäisi näyttää...

Lue lisää

sijoitustavoite  sijoitus  varainhoito

Huomioi sijoittajana 5 seikkaa pörssin varainhoitotaloja tutkiessasi

08. 11. 2017

Osavuosikatsaukset ovat taas purtu pääosin läpi. Viime vuosien aikana myös moni varainhoitoon erikoistunut talo on astunut pörssiovesta sisään. Tähän joukkoon kuuluu myös allekirjoittaneen työnantaja. Toimiala on toki mielenkiintoinen,  mutta vaihtoehdot on tutkittava tarkasti läpi. Erityinen huolellisuus korostuu näin nousukautta elettäessä.

Lue lisää

sijoitus  varainhoito  rahasto  rahastot

Mistä muistetaan sijoitusvuosi 2017?

09. 12. 2016

Jälleen on yksi sijoitusvuosi lähestymässä loppuaan ja uusi odottamassa haasteineen. 2016 muistetaan ennätysten ja poliittisten riskien vuotena. Yhdysvalloissa osakemarkkinat nousivat kaikkien aikojen ennätykseensä ja Donald Trumpin valinta maan presidentiksi innosti markkinoita vielä vuoden loppumetreillä.

Lue lisää

sijoitus  korot  osakkeet