Blogit & Artikkelit

Huomioi sijoittajana 5 seikkaa pörssin varainhoitotaloja tutkiessasi

31. 01. 2018

Viime vuosien aikana moni varainhoitoon erikoistunut talo on astunut pörssiovesta sisään. Tähän joukkoon kuuluu myös allekirjoittaneen työnantaja. Toimiala on toki mielenkiintoinen, ...

Huomioi sijoittajana 5 seikkaa pörssin varainhoitotaloja tutkiessasi

08. 11. 2017

Osavuosikatsaukset ovat taas purtu pääosin läpi. Viime vuosien aikana myös moni varainhoitoon erikoistunut talo on astunut pörssiovesta sisään. Tähän joukkoon kuuluu myös allekirjoittaneen työnantaja. Toimiala on toki mielenkiintoinen,  mutta vaihtoehdot on tutkittava tarkasti läpi. Erityinen huolellisuus korostuu näin nousukautta elettäessä.

Lue lisää

sijoitus  varainhoito  rahasto  rahastot

Sijoittaminen ja metsän hahmotus puilta

21. 11. 2016

Keskustelu sijoittajien kanssa on antoisaa puuhaa. Jokaisella meistä on tarina kerrottavanamme, ja useilla sijoitustaivalta on takana jo yli neljännesvuosisata.

Lue lisää

rahastot  sijoittaminen  varainhoito

Evli Emerging Frontier -rahasto kolme vuotta - viisi tähteä Morningstarilta

14. 11. 2016

VietnameseLantern600x300.jpg

Evli Emerging Frontier -rahasto on pärjännyt kentällä poikkeuksellisen hyvin. Se sijoittaa varansa nopeasti kasvaviin pieniin ja keskisuuriin kehittyviin maihin ja etsii laatuyhtiöitä, joilla on erittäin houkutteleva arvostustaso, vahvaa kasvua ja kulutuspainotteista toimintaa. Keihäänkärkenä ovat olleet tiukat fundamentaaliset vaatimukset sekä paikan päällä tehtävä yritysanalyysi.

Lue lisää

emerging frontier  rahastot  morningstar

Sijoittaja: 3 syytä sijoittaa kehittyville markkinoille

30. 09. 2016

Kolme-avainta.jpg

1. Kiinan romahduksen pelko hellittää

Kehittyvien markkinoiden maita ovat Aasian, Afrikan, Euroopan, Latinalaisen Amerikan sekä Lähi-idän kehittyvät maat. Parhaiten näiden markkinoiden sijoituksiin pääsee kiinni osakerahastojen aktiivisen ja valikoivan osakevalinnan avulla.

Lue lisää

sijoittaminen  rahastot  private banking  sijoittaja  talous  kehittyvät markkinat