Blogit & Artikkelit

Vuosi alkanut vahvasti kehittyvillä markkinoilla

03. 04. 2019

Vuosi 2018 oli globaaleille kehittyville markkinoille yksi sijoitushistorian vaikeimpia, mutta 2019 on ollut jotain aivan muuta. Kun makrotason tekijät painoivat kehittyvät markkinat viime vuonna...

Kehittyvät markkinat tekevät paluuta

01. 02. 2019

2018 oli vuosikymmeniin eräs heikommista vuosista sijoitustuottojen suhteen – ainakin jos vertaillaan heikkouden laajuutta. Iso osa markkinoista tuotti huonosti. Deutsche Bankin analyysin mukaan 90 prosenttia 70:stä eri omaisuusluokkien markkinaindeksistä tuotti negatiivisesti. Tämä on suurin prosenttiluku koskaan DB:n vertailussa, joka ulottuu aina vuoteen 1901!

Lue lisää

sijoittaminen  talous  kehittyvät markkinat

Kasvu jatkuu kehittyvillä markkinoilla

30. 04. 2018

Kehittyvät osakemarkkinat tuottivat viime vuonna muita alueita selvästi paremmin. Kokonaistuotto oli peräti 20 prosenttia, kun länsimaiset osakkeet tuottivat euroissa mitattuna seitsemän prosenttia. Odotamme ylivoiman jatkuvan tänäkin vuonna.

Lue lisää

sijoittaminen  kehittyvät markkinat  osake

Mistä löytää todelliset tuottohelmet?

28. 04. 2017

Ihmettelimme, olimmeko saapuneet oikeaan paikkaan. Edessämme nökötti parhaat päivänsä nähnyt rakennus, jonka seinä oli täynnä firmojen logoja. Pienen haun jälkeen löysimme oikean kyltin ja minua hymyilytti: “Tämähän voisi olla lupaava”.

Lue lisää

kehittyvät markkinat  osake  osakkeet

Kehittyvät markkinat houkuttavat korkosijoittajaa

31. 03. 2017

Viime vuonna kehittyvien maiden kasvunäkymät saivat päälle uudenlaisen vaihteen. Kehittyvät taloudet elpyivät, Kiina toipui ja maailmantalouden parantunut kehitys avitti kasvua nousuun.  

Lue lisää

kehittyvät markkinat