Blogit & Artikkelit

Mikä on ajan merkitys varainhoidossa?

21. 12. 2018

Pitkäjänteisyys ja korkoa korolle, siinä kaksi tekijää joiden avulla vaurastuminen on mahdollista meille kaikille. Kun sijoitushorisontti on riittävän pitkä eikä sijoituksiin tehdä paniikinomaisia...

Tutustu FT:n ja McKinseyn vuoden bisneskirjoihin etukäteen — pitkä lista on valmis

16. 08. 2018

Kapitalismin ylä- ja alamäkiä sekä menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta luodataan eri kulmista vuoden 2018 ”Business Book of the Year Award” -kisassa.

Kisaan ilmoitettiin 500 opusta, joista kahden valintakierroksen jälkeen on jäljellä pitkä lista, eli 15 mielenkiintoisinta teosta, joiden parista voittaja valitaan.

Lue lisää

Blogi  Evli Digital  bisneskirja

Tulevaisuuden ennustaminen - hauen leukaluista skenaarioanalyysiin

12. 07. 2018

Ihmiset ovat kautta aikain pyrkineet ennustamaan tulevaisuutta aina tähdistä ennustamisesta nykypäivän meteorologien kehittyneisiin sääennustuksiin. Ennusteet luovat turvallisuuden tuntua ja vähentävät epävarmuutta, mikä vähentää stressiä.

Lue lisää

Evli Digital

Mikä on ajan merkitys varainhoidossa?

08. 06. 2018

Pitkäjänteisyys ja korkoa korolle, siinä kaksi tekijää joiden avulla vaurastuminen on mahdollista meille kaikille. Kun sijoitushorisontti on riittävän pitkä eikä sijoituksiin tehdä paniikinomaisia muutoksia, on meillä hyvä mahdollisuus kerätä merkittävä pääoma tulevaisuutta varten.

Lue lisää

varainhoito  Blogi  sijoittaja, sijoittaminen  Evli Digital

Mitä varten säästät – oikeasti?

06. 06. 2018

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään mitä varten oikeastaan säästät – muutenkin kuin sen kuuluisan pahan päivän varalle? 

Lue lisää

varainhoito  Blogi  Evli Digital