Blogit & Artikkelit

Aika on kova juttu

05. 10. 2018

Takana on lähes kymmenen vuotta osakenousua ja käänteen mahdollisuutta pohditaan kuumeisesti. Mutta pitäisikö suurempaa markkinakäännettä pelätä tai alkaa varoa?

3 syytä sijoittaa: Evli Maailma X

05. 10. 2018

Rahastoille, joilla on poissulkeva strategia, on ollut asiakaskysyntää. Evlin Globaalit osakkeet -rahastoperheen uusi tulokas on Evli Maailma X, jossa sovelletaan samaa sijoitusstrategiaa kuin Evli Maailma -rahastossa.

Lue lisää

rahasto  osake  Blogi

Suhdanteilla on väliä – myös terveydelle

05. 10. 2018

Voisi kuvitella, että taloudellinen lama väistämättä murentaa myös kansalaisten fyysistä terveyttä. Yllättävää kyllä, näin suoraviivaista yhteyttä ei ole havaittu.

Lue lisää

talous  terveys  Blogi

Trainee blog: It's all about team work

04. 09. 2018

Time has flown fast and now it is already the last week of the Evli Trainee Program. A lot has happened during these months and my learning curve has definitely been upward sloping.

Lue lisää

evli  trainee  Blogi

Tutustu FT:n ja McKinseyn vuoden bisneskirjoihin etukäteen — pitkä lista on valmis

16. 08. 2018

Kapitalismin ylä- ja alamäkiä sekä menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta luodataan eri kulmista vuoden 2018 ”Business Book of the Year Award” -kisassa.

Kisaan ilmoitettiin 500 opusta, joista kahden valintakierroksen jälkeen on jäljellä pitkä lista, eli 15 mielenkiintoisinta teosta, joiden parista voittaja valitaan.

Lue lisää

Evli Digital  bisneskirja  Blogi